Contact

Articol din colecţie

Duccio di Buoninsegna - Nativita

Noi vedem lumina

Să îl primim pe Isus ca pe un copil şi să-l îmbrăţişăm ca pe un copil. Să nu ne folosim de El pentru a mări gloria noastră. Pentru a înţelege secretul lui Isus, trebuie să simţim copilul din noi. Pentru a-l întâlni pe Isus, trebuie să avem o inimă de copil, deschisă spre iubire şi spre uimire. Mulţi oameni ne vor desconsidera socotindu-ne copilăroşi, că în lumea succesului şi a concurenţei mai credem în iubirea curată, că încă ne mai bazăm pe acest Isus, care merge pe drumul crucii, al eşecului aparent.

De Crăciun Dumnezeu vine în lume. Dumnezeu devine om. Când Dumnezeu devine om, intră şi prin poarta inimilor noastre, inima fiecăruia. Dragostea speră totul de la Dumnezeu. Ea are încredere că Dumnezeu va săvârşi minuni în noi, în toţi pe care îi iubim. Dragostea speră tot. Speranţa este un alt aspect al credinţei. Dacă iubim, sperăm că o persoană se poate dezvolta, că binele devine tot mai puternic.

Anselm Grun
Traducere de Maria Turtă

[25.12.2017]

Istoric Parohie Biserica parohială Preoți Sfânta Liturghie Administrare sacramente Cateheze Ore de religie Vizite pastorale Servicii sociale Terțiari franciscani Însoțitori în misiune FCJ Tineri și copii Corul bisericesc Îndurarea Divină Regina Cerului Viață de credință Carisma franciscană Carisma ignațiană Reflecții, cugetări Colecția de articole Evenimente Album foto Album video Filiala Foltești
CatolicaGalaţicatolicagalati@gmail.com Data:01.01.2015 Număr accesări:0000001