Contact

Ore de religie

Programul orelor de religie pentru elevii catolici
ZiuaOraClasaProfesorul
Sâmbătă1000 ÷ 11000 ÷ IVVioleta Sava
Sâmbătă1100 ÷ 1200V ÷ VIIIpr. Cristian Dumea
Sâmbătă1200 ÷ 1300IX ÷ XIIpr. Petrică-Augustin Pătrașcu

Obs: Orele de religie se desfășoară în sala de cateheză, situată în stânga bisericii. Cursurile se suspendă în timpul vacanțelor, în zilele cu sărbătoare de poruncă, în Sâmbăta Mare, în zilele când preoții merg în cimitire pentru sfințirea mormintelor, precum și atunci când sunt recuperări la școală.


Uraaa... s-au reluat catehezele ! Toate celelalte activități de weekend - antrenamentul de fotbal / karate / tenis, atelierul de pictură, lecția de vioară / pian, pregătirea la matematică / biologie / limba japoneză - trec pe locul doi și vor fi reprogramate. Cunoașterea lui Dumnezeu e pe primul loc. Inteligența, bunătatea și adevărata libertate se verifică și se antrenează... la ora de Religie !

pregătiți pentru orele de religie din anul școlar 2022-2023
Jules-Alexis Muenier - Lecția de catehism

„Primii dascăli au fost preoți, prima școală românească a fost într-o biserică, primele manuale au fost cărți bisericești. Acum învățământul dă afară religia. Copilul își dă mama afară. Ora de religie ar trebui să se numească ora de iubire, Cristos este iubire.” (Manuela Hărăbor, actriță)

Istoric Parohie Biserica parohială Preoți Sfânta Liturghie Administrare sacramente Cateheze Ore de religie Vizite pastorale Servicii sociale Terțiari franciscani Însoțitori în misiune FCJ Tineri și copii Corul bisericesc Îndurarea Divină Regina Cerului Viață de credință Carisma franciscană Carisma ignațiană Reflecții, cugetări Colecția de articole Evenimente Album foto Album video Filiala Foltești
CatolicaGalațicatolicagalati@gmail.com Data:01.01.2015 Număr accesări:0000001